- mittlivsomhundägare

Alla inlägg under juli 2012

Av Johanna Petersson - 23 juli 2012 20:19

Heej :)


Ligger o glor på CSI:Miami, eheh ovanligt!? men är ju så jäkla bra :D Blir att kolla färdigt detta avsnittet, sen duschen och efter de sängen. Ska också ut me Dexter en sväng med innan det är läggdags :)


Idag har jag inte gjort så mycke, varit ute i skogen så Dex fick springa mycke och så plockade vi svamp. Har även haft Tony, Atte o Lufsen på besök, så Dex har busat runt med de andra vovvarna :)


har inte så mycket mer att säga.. eller, jo en sak, ingen som är bra på att göra headers? skulle vilja ha en ny o är tvärt värdelös på de:)


de va allt för mig denna gången,

hörs & puss!


du kramade om mig, sa att du saknade de vi en gång haft, de vi en gång var. Jag sa att jag önskade att vi kunde få tillbaka den gamla tiden, du höll med. men nånting inom mig sa att det var fel, att vi bara ljög för varandra, - och för oss själva. kanske är det så, men just nu vet jag vad jag vill ha, hur jag vill göra. Men de märker vi med tiden hur det blir, på ett eller annat sätt löser det sig alltid.

Av Johanna Petersson - 22 juli 2012 18:47

Heej :)


Hinner ju aldrig blogga längre, min halvsyster och hennes dotter har varit här några dagar & sen har jag ju varit på Wheels & Wings, men ska försöka bli bättre nu när appen kommit :)


Så som sagt var jag i Varberg på Wheels & Wings torsdag-söndag förra helgen. Kom hem på söndag eftermiddag, då de blev lugnt med massa film-mys och så.

Städade och lite i måndags , för i tisdags eftermiddag blev de att häma syster och hennes dotter på stationen i Alvesta. Var mest hemma och hade de mysigt, inte träffat dem på 2 år tror jag :/ Menmen, vi ska nog ner till dom på november-lovet. :) så de ska bli riktigt kul! I alla fall så åkte dom hem i fredags, & sen dess har jag knappt gjort något, tagit hand om min lille pojk och varit nere vidsjön o fiskat o grillat :) mysigt!


Nu blir de att vänta t Joss ringer, sen in i duschen och efter de blir de massa film-mys i soffan med plutt.


såå, de va la vad som hänt .

hörs när vi hörs :)

puss & hej



Av Johanna Petersson - 11 juli 2012 10:24

hejhejhej   


Nu ska jag mor o Dexter strax åka till Vaggeryd och hämta husvagnen som ska med till Varberg.  guu så gött! hahah nä men hinner inte blogga mer nu, ska ge pojk mat och packa ihop lite grejer t honom. så vi får höras senare om jag hinner :')


puss & hörs!

Av Johanna Petersson - 10 juli 2012 16:14

åååh, ska bara börja med att gnälla men faaan vilket tråkigt jävla pissväder vi har! fast är ju bara att inse att detta är svensk sommar. men ändå, bara regnar ju hela tiden så vill ju inte precis vara ute :/


Så nu sitter jag i soffan, kollar på CSI:Miami och planerar lite va jag ska ha med mig när jag börjar skolan. Ska ju bo där på veckorna så e ju en hel del :)


Har inte en aning om vad jag ska skriva .

så jag hör av mig när jag kommit på de ;)


puss å hej.

Av Johanna Petersson - 9 juli 2012 16:28

             


Har fler bilder men internet segar som fan så kan inte ladda upp dom nu, men kommer många fler i andra inlägg senare :D

Av Johanna Petersson - 9 juli 2012 12:21

Tjena :)


Orkade inte blogga igår, eller ja bloggplatsen va riktigt seg så orkade inte sitta uppe å vänta . Så de får bli att blogga lite idag ist.


-


Va riktigt jäkla roligt i Västerås faktiskt. Härjade runt i utkanten av stan, orkade ju inte gå ändå in dit. fööör låångt. hahah, nä men vi satt la mest vid rondellen, kollade på finfina bilar o sketfulla människor. yeea kul va de- ;) Blev ganska lugnt, va inne på marknaden en dag, ställde ut bilen vi hade för den skulle säljas :) & de gick bra.

Vi hade riktigt tur med vädret också, regnade bara ett par stänk på kvällarna, fast på söndag morron när vi skulle åka hem regnade de så inutav helvete. tur som sagt!  & tack till alla som var med och gjorde den här helgen så jäkla värd, nu är de bara att tagga Wheels & Wings 2012.

Hade ju 40 mil att åka hem igår med, så va hemma vid tre-tiden igår eftermiddag, blev duschen, och sen bara massa mys med min lille pojk <3


Slänger ut lite bilder från Power Big Meet 2012 om en stund :)


-

Fan, jag hoppas inte det är sant.

Det är för jobbigt.

Men det kanske är menat att de ska vara så här,

Jag hoppas innerligt att det inte är som jag tror.

För vad ska jag göra?

Ödet bestämmer,

& jag hoppas att det gör rätt val.

Av Johanna Petersson - 5 juli 2012 14:04

yeea, som rubriken säger.. har bestämt mig och de blir Västerås :D eheh uunderbart! fattar inte hur jag egentligen ens kunde tveka nu när jag tänker efter!? menmen- Så har precis duschat, sen lite fix o så snart & ikväll bär de av :) Ska faktiskt bli riktigt skojj! De värsta är att jag måste åka ifrån min lilla pojk :/ åååh , vill inte.. Men vet ju att han kommer få de bra hos mor min, så de går nog utmärkt :D


Så med andra ord lär det inte bli något bloggande alls i helgen, men ska försöka uppdatera lite om vad som hänt & skett under helgen när jag kommer hem på söndag. om jag inte bara ska va me Dex då.. ajaa , de löser sig ;)


& föresten, nu äntligen läste jag att de bara skulle ta ett par dagar tills Bloggplatsen-appen för iphone kommer. Hoppas de inte dröjer längre heller..


jajaja, hörs o puss!


 

Av Johanna Petersson - 5 juli 2012 08:46

Tjeenaa :)


Sitter i soffan å glor. seegt som fään! Har varit uppe i nästan två timmar nu, + att jag knappt har sovit nått inatt. blää, förbannade jäkla gnäll-dag idag.  & facebook fungerar inte heller, jäkla skitdator, hahah näädå klarar mig nog utan det skulle jag tro!

ajaja, har precis varit ute en sväng med Dexter, lekt lite med honom å så. Så nu ligger han här jämte mig i soffan och sover så sött. eheheh. Föresten, glömde ju skkriva de igår, jag var ju på Bilträff i Stockaryd i lördags, kom ganska mycket folk & bilar faktiskt , så de va skoj! Gick jättebra med Dex, både äldre människor och små barn va framme o klappade honom, inga problem va de, så jag är jäkligt nöjd över honom hur bra han skötte sig! :D


& sedan har jag ju glömt att skriva att jag kom in på Stora Segerstad :DD ehehe, har varit riktigt orolig för att jag inte skulle komma in, missade ju trots allt över två månader på den viktigaste terminen!  Så nu behöver jag inte oroa mig för det! uuunderbart.


& idag är de ju tänkt att grannen, deras son o en annan ska åka till Västerås. Jag får hänga med, men lik förbannat velar jag? halllåååå , de e ju en dröm för vem fasen som helst att få åka dit! & egentligen finns det ju bara ett svar på den frågan. SJÄLVKLART! Men är inte lätt alltid när man är hemmakär :( hahah, ajaa har ju typ 9 h till innan jag måste ha bestämt mig!  sådeså.


 


min lille pajkastackare Dexter, ca 11 veckor gammal :)

Presentation


Jag heter Johannaa & är en tjej på 17 år.
Går på ett naturbruksgymnasie där jag utbildar mig till hundförare/hundinstruktör. Bloggen handlar om min vardag och om min labrador retriever Dexter och även hundar i allmänhet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards