- mittlivsomhundägare

Alla inlägg den 19 maj 2012

Av Johanna Petersson - 19 maj 2012 20:19

Eddie Meduza - Tonight you're gonna break my heart , så jäkla go låt. 

Eddie har riktigt go röst, & ni som säger att han bara har massa "skitlåtar", ta er tid och lyssna på hans seriösa låtar. Dom är riktigt bra & han var en jävel på att skriva låtar!


Av Johanna Petersson - 19 maj 2012 20:04

Heey! 

Nu har vi precis ätit grillat, & dom andra super som jäävla svin! haha nädå, men dom dricker lite och dom har antagligen aldrig hört talas om ljudnivå. eheheh, jajaja. 

Funderar på om man skulle ta och slänga sig i sängen nu snart, är så jäkla trött även om jag sovit några timmar nu i eftermiddag. 

& sen händer det ju inte speciellt mycket´, och jag orka inte åka ut heller, och det vore skönt att få sova ut riktigt. Men vi får la se hur de blir helt enkelt.


puss & go natt om vi inte hörs mer. 



 

jag saknar er. 

Av Johanna Petersson - 19 maj 2012 13:08

Tjohooo :)

Nu har jag nästan vaknat till liv igen, fasen va seg jag är idag. Lite småtörstig och bara två timmars sömn inatt. Fyfaan, aldrig mer. Nää, men i alla fall.

Igår kom Amanda, Pontus, Peter, Kim, nån Sjödin å Ludde (eller va dom nu hette) och hämtade mig vid halv  nio tiden. Drog en sväng till Växjö, & där får dom andra superidén om att vi ska åka till Öland. & det gjorde vi visst med. Va och hälsade på Peters föräldrar, drack kaffe o öl och tjötade. Trevligt vare! Kom hem till Amanda o Pontus vid halv fem typ, käkade pizza o så. Somnade inte förren vid sex och vid åtta ringer mor och säger att dom är på väg. Det var bara och gå och möta dem. Handlade lite och sen åkte vi hem. 

Har legat på soffan i princip hela dagen hitills, bara duschat och lite sånt typ. Och så lär nog dagen fortsätta, + några avsnitt CSI:Miami. 

Senare blir det att olja in utemöblerna och ikväll blir det grillat. Mer om det sen =)


later.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Johannaa & är en tjej på 17 år.
Går på ett naturbruksgymnasie där jag utbildar mig till hundförare/hundinstruktör. Bloggen handlar om min vardag och om min labrador retriever Dexter och även hundar i allmänhet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards