- mittlivsomhundägare

Alla inlägg den 28 maj 2012

Av Johanna Petersson - 28 maj 2012 20:45

Har haft hårinpackning i håret i en timme nästan, så har precis duschat nu. De va riktigt skönt ska jag säga er! Så nu kollar jag på CSI:Miami. om ni är förvånade..? Haha! blir och kolla på nått avsnitt till, plugga lite & sen får de allt bli sängen :) ska bli sjukt skönt! go natt =)

Av Johanna Petersson - 28 maj 2012 15:17

Vet inte varför, men tycker Teencats är så jäkla bra! Dom har så svängiga låtar & de är väldigt lika många andra band men ändå har de sitt lilla speciella! & riktigt bra röst!








Av Johanna Petersson - 28 maj 2012 14:46

förlåt för att jag inte bloggat nånting på typ jättelänge :/ Men har som sagt suupermycket i skolan denna veckan också, sen på måndag (om en vecka) sätts betygen. Då säger jag tack & hej. + att det är verkligen superfint väder nu med, så har inte suttit vid datorn. Uppdaterar bara på fb nån gång i bland, sök på johannaa.petersson@live.se så hittar ni nog mig.

Lääängat efter att appen kommer, då kan man ju uppdatera massor när man är ute och allt vad man hittar på! Men tycker det är konstigt att den inte kommit än :( har ju ändå stått att den kommer om 1 - 2 veckor rätt länge nu..?


jajaja, slut om de. Nu sitter jag inne på morsans rum, väntar på att hennes möte ska ta slut vid fyra.. Drygt som fan, men hade jag åkt bussen hade jag inte kommit hem tidigare ändå. Så sitter och lyssnar på massa Eddie Meduza & bloggar lite, hinner ju inte med det annars :/

& idag när jag kommer hem blir det förs massa pluggande, sen får det nog bli tre-fyra avsnitt CSI innan det blir sängen + att jag måste duscha med. ååååh va jobbigt allt blev nu! haha usch vad jag babblar nu.


Men i alla fall, lite kortfattat om vad jag har gjort nu när jag inte bloggat:

Har typ mest varit ute i trädgården, hjälpt mor med att olja ute-möbler, klippa gräs, rensa i landen, hjälper grannen ganska mycket, druckit flera liter kaffe & ätit alldeles för mycket glass, umgåtts med mina bästa <3, varit med pappa i vetlanda, handlat det sista till lille Dex, firat mor och mormor (morsdag), varit och hälsat på min broder på Nifsarp i Eksjö, handlat, varit i Vetlanda en gång till med mor, pluggat ihjäl mig mellan varven, suttit ute och bara njutit av solen, grillat en jäkla massa, varit hundvakt, varit i Växjö, glott på massa CSI:Miami med mor & bror, bränt sönder hela mig, druckit  Likör 43 (så jäkla gott!), färgat håret på mor & Ramona, blonderat mitt hår (snaart får jag en riktig färg. Fast jag vill ha tillbaka mitt svarta hår så får nog bli att färga tillbaka till hösten), jaa det var nog det mesta jag har hittat på, iaf som jag kommer på nu :)

 

  

 

Elmia 2010. Fasen va kul de va!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Johannaa & är en tjej på 17 år.
Går på ett naturbruksgymnasie där jag utbildar mig till hundförare/hundinstruktör. Bloggen handlar om min vardag och om min labrador retriever Dexter och även hundar i allmänhet.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards